Η εταιρία μας

Το μελετητικό γραφείο του Κατσαρέλη Δημήτρη, Μηχανολόγου Μηχανικού, και των συνεργατών του δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στους τομείς των Μελετών Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων καθώς και στις ενεργειακές επιθεωρήσεις, μελέτες και ελέγχους από την αρχή της παρουσίας τους στην Ελλάδα.

Οι αρχές μας που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε καθιερώνοντας μας στον χώρο είναι:

  • Προτάσσουμε πάντα το συμφέρον του πελάτη.

  • Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις.

  • Δίνουμε έμφαση στην ποιοτική δουλειά.

  • Είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης που συμφωνούμε.

Σύντομο Βιογραφικό

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών (1996)

Εκπόνηση Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών δημοσίων έργων στην μελετητική εταιρία E’ τάξης Ε. Βαγιανός – Κ. Κελεμένης – Α. Κοκκινόπουλος και ΣΙΑ Ε.Ε.  (1998- 2002)

Συνεργάτης ως εισηγητής στην εταιρεία τεχνικού λογισμικού 4Μ Α.Ε. – Διδασκαλία  εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων με θέμα: “Εκπόνηση μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων με τη βοήθεια του προγράμματος FINE/ADAPT” της εταιρείας 4Μ. (2002-2006)

Συγγραφέας των βιβλίων  «Τετράδια μηχανικού – Μελέτες Θερμομόνωσης», «Δουλεύοντας με το FINE»,  Τετράδια μηχανικού – Μελέτες Φυσικού αερίου», εκδόσεις Τεκδοτική.

Εκπόνηση Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ειδικότερα από το 2002 έως και σήμερα διατηρεί προσωπικό τεχνικό γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Έχει ασχοληθεί με μεγάλο πλήθος κτιριακών έργων τόσο σε επίπεδο πολεοδομίας, όσο και σε επίπεδο κατασκευής και επίβλεψης.  Από το 2011-2016 κατείχε την εταιρεία ΑΚ Σύμβουλοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί μαζί με τον Γ. Αλυσανδράτο.

Ετερόρρυθμος εταίρος στην εταιρεία Η/Μ μελετών Ε’ τάξεως (κατ. 9) «Γρ.-Μ. Καφετζόπουλος Ο.Ε.» (2003-σήμερα)

Ενεργειακός επιθεωρητής Γ’ τάξης με αριθμό μητρώου 153. Ειδικότερα έχει διενεργήσει πλήθος ενεργειακών επιθεωρήσεων (πάνω από 1000) κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων καθώς και επιθεωρήσεις στα πλαίσια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον Ι και ΙΙ».

Ενεργειακός ελεγκτής και εκπόνηση ενεργειακών ελέγχων από το 2018.

Μόνιμα μέλη του τεχνικού γραφείου EnergyDesign

Κατσαρέλης Δημήτρης – Μηχανολόγος Μηχανικός

Καγκάνης Μιχάλης – Μηχανολόγος Μηχανικός

Δεριζιώτης Ανδρέας  – Σχεδιαστής

Μαρινόπουλος Παναγιώτης – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Συνεργάτες του τεχνικού γραφείου EnergyDesign

Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης – Μηχανολόγος Μηχανικός

Αλυσανδράτος Γιώργος, Αλυσανδράτου Αναστασία – Μηχανολόγοι Μηχανικοί

energyΕταιρία